Николай Димитров

dimitrov_tk

Facebook: Nikolay Dimitrov
Website: aikido-academy-varna.org
Email: dolphins_org@yahoo.com
Tel: +359 894 455 888

Роден е на 26.09.1975г. Притежава 4-ти дан айкидо. Член е на Техническата комисия на Българска айкидо федерация. Завършил е Национална спортна академия „Васил Левски”, специалност „Треньор по айкидо”. Започва да тренира айкидо на 13.01.1993 г. във Варна. Преди това е тренирал футбол и киокушин-кай карате. Председател е на сдружение „Спортен клуб Варненска айкидо академия” от 2005 г.
Организирал е седем международни семинари във Варна, от които четири семинара с Шихан Масатаке Фуджита, 8-ми дан Айкикай айкидо, както и Фестивал на спорта през 2011г. в град Варна, на който вземат участие над 15 клуба по бойни изкуства и танцови школи.
Провежда и взема участие в множество демонстрации с цел популяризиране на бойното изкуство айкидо, като последна по значима проява е Благотворителен концерт „За децата на бащите-герои с респект и признателност“.
Под негово ръководство клубът е кандидатствал и от 2012 г. ежегодно реализира проекти по програмата на Министерство на младежта и спорта – „Спорт за децата в детските градини“.
Като част от отбора на Българска айкидо федерация представя България на международни мероприятия в Япония, Германия, Унгария, Полша и Румъния.

Comments are closed.